Centraal Justitieel Incassobureau

Centraal Justitieel Incassobureau

Leuker kunnen we het niet maken, gelukkig is dit pas nummer 4 in 47 jaar autorijden. Het moet echter geen gewoonte worden. Deze was in de Koning Willem Alexandertunnel in Maastricht (trajectcontrole).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. ik heb er al 3 gehad voor te hard rijden, maar 1x zat ik er echt veel boven….
  tja….het is niet leuk als dit in je bus valt, maar het bedrag valt nog mee
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou

 2. logbankje

  Nou, je kunt alleen maar trots op jezelf zijn met zo’n lage boete score.
  Ik ben ook zo iemand, toen ik nog auto ree had ik ook twee keer een verkeersovertreding. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Je hebt wel 4 hele kilometers te hard gereden, daardoor de verkeersveiligheid onverantwoord in gevaar gebracht, mooi dat ze zoiets niet met een gevangenisstraf afdoen. Ja, je kan in Nederland beter zware misdaden begaan dan iets te hard rijden!

 4. Goede morgen Sjoerd, ze hadden kennelijk weer geld nodig, vier km te hard, je bent echt een wegpiraat dus. Ik heb ooit een boete gehad voor fout parkeren , op een laad en losplaats bij een postkantoor dat gesloten was en leeg stond. Ook zo levensgevaarlijk om daar tien minuten (misschien minder zelfs) te parkeren. De parkeerwacht stond er nog, toen ik met mijn zware pakket terugkwam, ik moest even iets ophalen bij een winkel aan de overkant. Dus ik zei is dit geen laden en lossen? Nee dan had ik mijn bagageklep open moeten laten staan. Tja betalen dus er zijn van die types tussen die gewoon hun macht willen gebruiken.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: