18 Comments

 1. Nou, je kunt alleen maar trots op jezelf zijn met zo’n lage boete score.
  Ik ben ook zo iemand, toen ik nog auto ree had ik ook twee keer een verkeersovertreding. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 2. Je hebt wel 4 hele kilometers te hard gereden, daardoor de verkeersveiligheid onverantwoord in gevaar gebracht, mooi dat ze zoiets niet met een gevangenisstraf afdoen. Ja, je kan in Nederland beter zware misdaden begaan dan iets te hard rijden!

 3. Goede morgen Sjoerd, ze hadden kennelijk weer geld nodig, vier km te hard, je bent echt een wegpiraat dus. Ik heb ooit een boete gehad voor fout parkeren , op een laad en losplaats bij een postkantoor dat gesloten was en leeg stond. Ook zo levensgevaarlijk om daar tien minuten (misschien minder zelfs) te parkeren. De parkeerwacht stond er nog, toen ik met mijn zware pakket terugkwam, ik moest even iets ophalen bij een winkel aan de overkant. Dus ik zei is dit geen laden en lossen? Nee dan had ik mijn bagageklep open moeten laten staan. Tja betalen dus er zijn van die types tussen die gewoon hun macht willen gebruiken.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe .

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.