Autumn

Autumn

bVision & Photography

Gisteren was het een prachtige dag om een herfstwandeling te maken, in dit geval was ik in het bomenbos bij Kasteel Amstenrade. Het bos was wegens wegwerkzaamheden in Amstenrade wat moeilijker te bereiken, maar eenmaal daar kan de pret beginnen.

bVision & Photography

Het bos is niet uitzonderlijk groot, maar er is genoeg te zien. Het staat bekend om de verschillende bomen die er gepland zijn. De bomen zijn in twee grote rijen, gescheiden door een wandelpad, random rondom enkele weides geplaatst. Tussen de bomen aan de rand van de weides vind je vaak paddenstoelen in het najaar. Gisteren viel de “buit” wat tegen.

bVision & Photography

Het weer was echter verrukkelijk, dat zien jullie wel aan de foto’s. Het roept een bepaalde sfeer op. Na een dagje Jeslynn was het voor ons gewoon weer eens een rustige (zon)dag. Niet geklust hoor ik u denken…, wel dus, maar nu eens even voor mijzelf.

bVision & Photography

20 Comments

  1. Prachtig! En die eerste foto ken ik, die zaaddingen, die boom staat hier ook, de Anna Palowna boom uit China… Het Muzenpark is een park aangelegd met bomen uit heel de wereld namelijk en is een heuze bomen ontdek tocht met bord en alles en bij veel bomen een paaltje erbij met alle info die je wilt weten 😉

    Prachtige foto’s en wat maakt het uit, klein bos, of stukje, of groot? Wat de paddenstoelen en zwammen betreft, logisch dat ze er wel zijn en tegelijk ook nog niet, wacht maar, tot de regen eindelijk begint te vallen, lees het overal, we gaan op zoek maar… ja, duh.. het is nog te droog om omhoog te komen 😀

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, prachtige foto’s van een heerlijke novemberwandeling, het was een stralend weekend. Vandaag hopelijk een stralende maandag, maar de wolken hangen hier net voor de zon, aan de andere kant is het nog zonder wolken, alleen wat vliegtuigstrepen te zien

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: