Trafohuisjes in Tilburg (1)
Trafohuisjes in Tilburg (1)

Trafohuisjes in Tilburg (1)

bVision & Photography

Het volgende trafohuisje is op de foto gezet door Wieneke van Griemmank op bezoek in tilburg. Ze schreef hierover het volgende:
Hoi Sjoerd
Een tijdje terug waren wij twee dagen in Tilburg (op weg naar Vlaanderen) en ik zag dit trafohuisje toen we naar het textielmuseum wandelden vanaf museum De Pont, waar ik nog over zal berichten op Griemmank. Het ligt aan de Goirkestraat.
Groetjes Wieneke.
Het is een mooi, maar verwaarloost Tranformatorhuisje. Jammer dat men zo slecht omgaat met ons industrieel erfgoed. Dat kan beter toch…

bVision & Photography

Tilburg is een stad in Noord-Brabant, uiteraard behend door de textiel industrie, de grootste kermis van de Benelux, de kruidendrank Schrobbeler, zijn vele kloosters, het paleis van Koning Willem II, en uiteraard de Musea. Het behoord tot de tien grootste steden van Nederland. Het hierboven door Wieneke genoemde museum De Pont is een museum voor hedendaagse kunst in Tilburg. Het is gevestigd in een oud fabriekspand. Het bezoek van Wieneke aan dit museum kunt u hier lezen. Een mooi voorbeeld hoe het wel moet met ons erfgoed.

bVision & Photography

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, weer een aanwinst voor je verzameling. Ik was laatst nog in Tilburg, om met mijn dochter mijn kleinzoon op te halen maar we zijn de stad niet in geweest. Ik heb dus alleen de flat die mijn kleinzoon deelt met nog twee maten gezien.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

  2. Wat ik hier zo gek vind, het is net of het dak wel zeer goed onderhouden is? Dat ziet er net zo mooi en strak uit als het pand ernaast, maar dan naar beneden… ja, erg zonde, want het is een mooi huisje!

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: