Winkelen met Jeslynn
Winkelen met Jeslynn

Winkelen met Jeslynn

bVision & Photography

Afgelopen weekend waren we even met Jeslynn aan de wandel op de woonboulevard in Heerlen. En laat daar nou net ook een Prenatal winkel liggen. En als je daar nou ook nog samen met vrouw, dochter en kleindochter aan het wandelen bent kun je daar niet omheen. Niet dat dat dramatisch is, alleen Jeslynn is twee en doet dus precies wat ze zelf wil. En trekt dus ook aan wat ze zelf wil Past de ene muts niet, dan de andere. En welk van de laarsjes zou nu passen… In dat opzicht is het is het echt een meisje, meisje.

bVision & Photography

18 Comments

  1. Hahahahahahaha memories brengt dit terug, ja herkenbaar dus van mijn eigen dochter. Dat was ook een meisje, meisje, alles zien, passen en oh wee als je iets kocht wat ze niet leuk vond, schoenen of kleding, dat trok ze echt niet aan! 2 Jaar he… vanaf die leeftijd al πŸ˜‰

    Prachtige foto’s!

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, mijn dag is al goed als ik de stralende ogen van jullie kleindochter zie, een heerlijk vrolijk meiske. Je mag haar totaal verwennen als opa en oma πŸ™‚
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: