Lidl wat maak je me nou

Lidl wat maak je me nou

Nu weet ik ook wel dat Sinterklaas en zwarte Piet “persona non grata” zijn bij sommige groepen in de samenleving maar om nu de sinterklaasletters meteen te verklaren tot kerstchocolade gaat me toch te ver, er staat toch duidelijk Sint op. En dan daarbij te zetten dat het 100% fairtrade is vind ik dit opvallend verdacht in dit kader. Het lijkt erop dat men op deze manier elke vorm van discussie wil voorkomen, niet dus…

bVision & Photography

Op de Grote Markt in Bergen op Zoom is maandag rond 10.00 uur een (inpandig) transformatorhuisje ontploft als gevolg van een storing en kortsluiting. Daar werd op dat moment aan gewerkt door Enexis. De explosie zorgde voor veel rookontwikkeling en er raakten vier mensen ernstig gewond, onder wie enkele medewerkers van Enexis. De vier gewonden zijn allen overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Dit om toch maar even aan te geven hoe gevaarlijk het werken in zo’n transformatorhuisje is. Kortsluiting met 10 kV is echt levens gevaarlijk. Ik hoop dat alle gewonden er weer bovenop komen

16 Comments

 1. hanscke

  Zou het ook komen dat Lidl van oorsprong Duits georiënteerd is en derhalve niet aan Sinterklaas doet? Ik weet niet hoe deze winkelketen dit in voorgaande jaren heeft gedaan.

 2. logbankje

  Nou die zijn zeker in de war, waar gaat het heen!
  Maar het is duidelijk dat men voor de verkoop gaat.
  Een transformatorhuisje dat ontploft is meestal fataal voor de aanwezige personen. Hans

 3. marjolijn1

  Men weet van gekkigheid niet meer wat te doen rond sinterklaas, jammer hoor…!
  Ja, over het ongeluk heb ik gelezen en gemerkt, in de hele binnenstad grote chaos.

 4. Dat is flink schrikken en knap heftig met dat transformatorhuisje. Hopelijk komen de gewonden er snel weer bovenop.
  Gelukkig heb ik een flinke zoomlens, zodat ik eventuele trafohuisje vanaf een veilige afstand kan fotograferen.

  En wat de chocolade, enz. betreft: ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat onze maatschappij zo langzamerhand wat van ’t padje raakt en nogal in de war is …

 5. Hi Sjoerd,
  wat een onzin he… de kerstchocola nu al… voordat de sint er is.
  Eerst de sint en dan de kerst graag, Lidl!

  Dat van dat Trafo-huisje zal jou wel aan je hart gaan…

  groetjes van Marlou

 6. Ik snap de mensen niet die in een winkel hierover gaan discussiëren, serieus? Dat doe je toch thuis vanachter je laptop, i pad, tablet, i phone of smart phone? Of misschien nog zelfs je pc? Zou een goeie voor mij zijn, hahahaha ik zou ze naar huis sturen, ‘Mw. Mr. ga lekker thuis achter uw scherm zitten, want u loopt hier gevaar, ze weten nu wie er tegen is….. ‘ whahahaha

  Van het trafo huisje is minder…. ik wens een ieder die ermee te maken heeft en deze man kent, heel veel sterkte, ook al is de kans klein dat ze dat hier zullen lezen….

  X

 7. als je de discussie wil voorkomen als bedrijf, verkoop het dan niet. Nu is het wel geld verdienen maar geen discussie. Dat krijg je op deze manier ook. Van dat trafo huisje las ik ook, ik moest meteen aan je denken.

  Love As alwyas
  Di Mario

 8. Goede morgen Sjoerd, ik erger me ook aan dat gedoe rond zwarte piet, maar ik vrees dat hij toch zal verdwijnen door dat stelletje dwarsliggers. 🙁
  Wat erg zo’n ontploffing, ik hoop ook dat de gewonden snel beter zullen worden, want brandwonden zijn verschrikkelijk.
  Jou wens ik een fijne dinsdag vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: