Always met slagroom

Always met slagroom

Iedereen weet uiteraard dat verkeerd weggezette producten, waarvan men halverwege de winkel toch denkt het niet nodig te hebben en zo maar ergens neer plempt, mij een doorn in het oog is. En de winkel waar het dan gebeurd, maakt niet uit, het zijn de klanten die dit doen. Dat deze slagroom het merk draagt van Appie is dus toeval, het had overal kunnen zijn. Voor mij is het een sport om dit soort zaken vast te leggen en het winkelpersoneel erop te attenderen. Die meestal berustend de zaak corrigeert.

bVision & Photography

16 Comments

 1. Het gebeurd overal, wat leuk is ik leg wel een boodschappen in het rek om de zware eerst in de tas te doen, komt door de route van de suup.
  En dan kijken mensen ook al van, wat is dat. Hans

  ot, ik heb ook wel eens bij het opstijgen van een traumahelikopter gestaan, dat is inderdaad ook heftig.

 2. Hi Sjoerd,
  nee… ik vind het niet aardig van de klanten dat ze dit zomaar doen.
  En met name zoiets als dit, dat in de koeling bewaard moet blijven.
  Echt stom van ze. En onaardig…
  Ikzelf zou het nooooooit doen!
  Jij ook niet, dat weet ik wel zeker…

  Groet van Marlou

  .

 3. Het hangt ervan af of ik iets zeg of doe. Als ze in de buurt bezig zijn van het personeel, dan geef ik het af of wijs het aan, maar niet altijd. Ook al denk ik wel, why… zelf, als blijkt dat ik het niet nodig heb? Achteraf gezien, breng ik het terug of ik geef het af bij de kassa, met de vraag of ik het zelf even terug moet leggen als ik betaald heb. Vaak hoeft dat niet, maar dat zijn dan ook geen producten die gekoeld zijn vaak.

  Als het in de buurt van de kassa staat of ligt, dan geef ik het gewoon af…

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, daar heb ik nu ook een hekel aan, maar ik ga meestal het personeel niet waarschuwen eerlijk gezegd. Die weten waarschijnlijk ook niet hoelang die slagroom er al ligt en misschien is die dan al bedorven en moet het worden weggegooid. Als ik zelf eens iets toch niet wil kopen, loop ik terug naar het schap om het netjes op zijn plek te zetten, zo ben ik opgevoed.
  Vanmiddag weer naar Laura en binnenkort ook op Aiva gaan passen, (wel een andere dag natuurlijk )
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 5. het kan al eens zijn dat je van gedachten veranderd bij het winkelen, maar zet dan wat je niet nodig hebt terug op zijn plaats, zeker dingen die in de frigo horen te staan, daar heb je een punt
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: