Het is niet eerlijk, oh nee
Het is niet eerlijk, oh nee

Het is niet eerlijk, oh nee

bVision & Photography

Ja hoor, is die kleine herrieschopper weer hier. Alles ligt weer vol met speelgoed. En niet opruimen als ze even gaat slapen. Nee hoor, en die baas doet ook mee, heeft zowaar een treintje voor haar gebouwd. Ze maken zoveel rommel; dat zelfs mijn zusje niet meer in haar mandje kan slapen. Trouwens als ze op is laat ik me hier ook niet zien. Veel te veel lawaai en ik ben mijn leven niet meer veilig met die twee. Nee dan ga ik gauw naar boven, dan kruip ik lekker bij de baas onder het dekbed. Hoef ik ook niet naar al die herrie te luisteren, poeh, en niemand heeft medelijden met ons…

bVision & Photography

17 Comments

 1. Haha, heel goed geschreven, zo zijn katten.
  Ik had een rooie kat en die ging naar de buren twee straten verder op als het in huis te druk was.
  Kwam dan een paar dagen later weer eens kijken of het rustiger was. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Hahahahaha ja ik voel met je mee, Picasso hier stelt voor om een groep op te zetten, katten met kleine kinderen die zo nu en dan langs komen boycotten.. zoiets?

  Als Picasso Luca hoort, pfffffff zit ie op zijn paal en kijkt mij echt verontwaardigd aan, wensend dat het ook weer weg gaat, hahahaha

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, tja de poezen zijn een rustig leven gewend en nu er zo’n druk gevalletje rondloopt is dat zeker wennen. Maar als de kleine meid wat groter is zal ze vast wel rekening met poezen houden hoor, gewoon geduld oefenen.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.