Trafohuisjes in Tilburg (2)
Trafohuisjes in Tilburg (2)

Trafohuisjes in Tilburg (2)

bVision & Photography

Het volgende trafohuisje is ook op de foto gezet door Wieneke van Griemmank op haar bezoek in Tilburg. Ze schreef hierover het volgende:
Hoi Sjoerd
Naast het textielmuseum dus ook aan de Goirkestraat waar ik het eerste trafohuisje zag, stond er nog eentje, dus die pakte ik meteen maar voor je mee. Eenmaal in het textielmuseum kon ik het huisje nog zien vanaf de hoogste verdieping. Maar helaas zit het ding net achter de kruising. Nou ja, ik dacht echt dat dat leuk zou zijn
Groetjes Wieneke.
Nou ja, als je goed kijkt zie je nog net de contouren van het trafohuisje. Het huisje ziet niet uit, in dat opzicht geldt hetzelfde verhaal als bij het eerste trafohuisje.

bVision & Photography

Het TextielMuseum werd in 1958 geopend in een voormalige fabrikantenvilla en is sinds 1985 gehuisvest in de voormalige textielfabriek van de firma C. Mommers & Co., ooit een van de grootste werkgevers in Tilburg. In mei 2008 heropende het museum na een grondige verbouwing. In 2017 werd de Museumprijs aan dit museum toegekend.

bVision & Photography

Het bezoek van Wieneke aan dit museum kunt u hier lezen. Voor degene die het nog niet gelezen heeft is het best even een uitstapje waard…

bVision & Photography

10 Comments

  1. een weer eentje, leuk om deze er ook bij te zien. Ik vraag me af of ik die in Eindhoven nog heb gemaakt en heb verstuurd, dat weet ik niet eens meer. Ik zal eens gaan zoeken in mijn mobiel of pc.

    Love as always
    Di mario

  2. Goede morgen Sjoer, weer zondag dus een trafohuisje, wel een ander model dan de meesten hier in de buurt. Leuk toch dat mensen altijd aan jou denken wanneer ze zo’n trafohuisje zien staan.
    Ik wens je een fijne zonnige zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.