Zeswegen  – Mural Cambriumstraat (1)
Zeswegen – Mural Cambriumstraat (1)

Zeswegen – Mural Cambriumstraat (1)

Cambrium: Het geologisch tijdvak Cambrium (540 – 485 miljoen jaar geleden) is het onderste systeem of de vroegste periode van de era Paleozoïcum. Het volgt op de periode Ediacarium en wordt gevolgd door het Ordovicium.
Gerelateerd aan het mijnverleden zijn de straten in Zeswegen, een wijk in Heerlen genoemd naar referenties uit het mijn verleden. Daar in een doorgang onder duplexwoningen vinden we deze Mural uit het mijnverleden. De andere aan de andere zijde is voor later…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Een prachtige mural, heel erg mooi dat ze dat zo gedaan hebben, zo passend! Daar hou ik van! Ik wens jou alvast een heel fijn weekend toe, ik ga even een aantal dagen met minder internet reizen 😉 In elk geval even geen blogs.

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, een mural waardoor je weer aan die mannen denkt, die in die tijd zulke beroerde werkomstandigheden hadden, zo worden ze niet vergeten. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.