Hoort wie klopt daar Jeslynn…
Hoort wie klopt daar Jeslynn…

Hoort wie klopt daar Jeslynn…

bVision & Photography

Gisteren hebben we bij ons de verjaardag(en) van Sinterklaas en Sanne, onze dochter gevierd. Een hele beleving voor Jeslynn. Gelukkig vielen de kado’s in de smaak en hadden we de rest van de dag om te spelen (en te slapen) uiteraard. Vooral de kassa met centjes en de zak met snoep waren favoriet. Normaliter vierden we alleen de kerst met kado’s, maar voor Jeslynn hebben we een uitzondering gemaakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Hahahaha ja de uitzondering, zo gaat dat Sjoerd, bij ons dus ook weer terug aan de deur… De Sint! Afgelopen zondag gevierd en het was super, de kinderen zijn zwaar verwend, voor onszelf, eigenlijk niets 😉

  X

 2. hanscke

  Wat een prachtige foto. De eerstkomende jaren gaan jullie vast weer sinterklaas vieren. Doe je het niet dan krijg je er spijt van, want de tijd van dit feest duurt maar een paar jaar en is zo maar voorbij. Dit is het tweede jaar dat wij geen Sint meer vieren. Puberkleindochter is AL 13 en viert het wel op school.

 3. Niets mooier dan Sinterklaas vieren met kleine gelovigen, vind ik. Maar ja, ik ben dan ook vele jaren hulp-Klaas geweest. 🙂
  Aan die eerste foto te zien vond Jeslynn het knap spannend. En zo hoort het ook. Het is echt een topfoto, Sjoerd!

 4. Goede morgen Sjoerd, zo’n kassa had Laura ook, maar die is er nu een beetje te groot voor geworden. Zij wil nu alles aan Aiva cadeau doen maar die is er nog een beetje te klein voor. Ach ja die zal er vast wel snel naar toe groeien.
  Jeslynn heeft genoten zo te zien, heerlijke foto’s van een mooi meisje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.