Hoort wie klopt daar Jeslynn…
Hoort wie klopt daar Jeslynn…

Hoort wie klopt daar Jeslynn…

bVision & Photography

Gisteren hebben we bij ons de verjaardag(en) van Sinterklaas en Sanne, onze dochter gevierd. Een hele beleving voor Jeslynn. Gelukkig vielen de kado’s in de smaak en hadden we de rest van de dag om te spelen (en te slapen) uiteraard. Vooral de kassa met centjes en de zak met snoep waren favoriet. Normaliter vierden we alleen de kerst met kado’s, maar voor Jeslynn hebben we een uitzondering gemaakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

  1. hanscke

    Wat een prachtige foto. De eerstkomende jaren gaan jullie vast weer sinterklaas vieren. Doe je het niet dan krijg je er spijt van, want de tijd van dit feest duurt maar een paar jaar en is zo maar voorbij. Dit is het tweede jaar dat wij geen Sint meer vieren. Puberkleindochter is AL 13 en viert het wel op school.

  2. Goede morgen Sjoerd, zo’n kassa had Laura ook, maar die is er nu een beetje te groot voor geworden. Zij wil nu alles aan Aiva cadeau doen maar die is er nog een beetje te klein voor. Ach ja die zal er vast wel snel naar toe groeien.
    Jeslynn heeft genoten zo te zien, heerlijke foto’s van een mooi meisje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.