Sunrise
Sunrise

Sunrise

Langzaam maar zeker worden mijn ogen geopend. Ik zit niet te wachten op mijn pensioen, maar wordt er voortdurend aan herinnerd. Collega’s nemen zaken over en soms raak ik in gepeins verzonken. Zeker als ik naar buiten kijk en dit beeld zie over het Chemelot terrein in Geleen. Ik heb gelukkig nog genoeg andere dingen te doen, maar de druk is definitief van de ketel. Alle oude banden zijn verbroken en je zou er ook nog melancholisch van worden.
Haha, maar zo zit deze jongen echter niet in elkaar, daarvoor is het leven te mooi. Maar ik moest toch wat verzinnen toen deze foto wilde laten zien. Het is de zucht naar licht, vitamine zon. Ik ben een echt wintermens, maar wel overdag als het licht is, het een paar graden vriest en er een metertje sneeuw ligt met de kerst.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Dat zal steeds vaker gaan gebeuren dat er taken worden overgenomen of dat je denkt, nou dat is leuk voor de volgende generatie. Voor mij mag er een meter sneeuw liggen met de kerst en direct daarna goede vorst met een elfstedentocht eind januari en dan ……………………………vanaf februari voorjaar met hogere temperaturen en veel zon.

 2. logbankje

  Nou inderdaad met pensioen gaan is een nieuwe fase in je leven, maar begrijp goed dat het niet makkelijk is.
  Heb je altijd positief over je werk gehoord en dan is het best lastig om het los te laten.
  De foto vind ik wel heel toepasselijk, er komt een andere tijd en gelukkig heb je een kleinkind. Hans

 3. Frank-103

  Mooie kleuren Sjoerd!

  Er zijn ook een boel mensen die tegen hun pensioen op zien, het betekent de laatste fase van je leven, dagelijks je vrouw om je heen, eigenlijk heb je toch geen hobbies om de dagen mee te kunnen vullen en die irritante buren zetten al weer hun auto bij jou voor de deur. Bij ons op het werk geven ze pensioencursussen voor wie dat wil.

 4. Prachtige foto!

  Geef mij ook maar een strak blauwe lucht met een hartverwarmend zonnetje.

  Maar ook wens ik jou een mooie pensioenering waarin je tijd aan je kleindochter en leuke hobby’s kunt besteden.

  Vrolijke groet,

 5. Volgens mij zijn ook de echte winters met pensioen,zo jammer.Sneeuw mag van mij best vallen maar pas na een lekkere vorstperiode…..anders is het ijs zo hobbelig.Net als jij ben ik niet echt dol op warmte boven de 25 graden…hadden we wel pech dit jaar ha ha.Jij woont in het verkeerde gedeelte van het land kwa warmte en ik kwa kou.

 6. Toch heb jij het al jaren over je pensioen op je eigen blog maar ook in je reacties. Je herinnert jezelf dus kennelijk steeds aan de tijd, die gaat komen. Geeft niets, hoor, maar het is me wel opgevallen.

 7. Het is goed dat ze bezig zijn met het nadert einde van je werkloopbaan. Dan vallen hun ook niet zo in een zwart gat als je er niet meer bent.
  en dan mag het van mij heel veel sneeuwen en koud zijn in de winter.. in limburg…. Maar daar boven niet 😉

  Love As always
  Di Mario

 8. je hebt iets fijn om naar uit te kijken, laat ze maar alles overnemen, ze kunnen het nog doen met je kennis !
  En de foto is inderdaad mooi,
  maar ik ben een zomer -mens, geef mij maar zon
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.