Citroen
Citroen

Citroen

bVision & Photography

Ed Citroen, de eerste keer dat ik in contact kwam met deze artiest was in Middelburg, ik dacht dat dit was in 2016, tijdens een vakantie in Zeeland. Deze artiest stond ergens halverwege het stadhuis van Middelburg en de markt en om eerlijk te zijn vond ik er indertijd niet veel aan. Leidse Glibber maakte me attent op de band The Policed, waarin deze artiest ook zit. Toen schoot me in de gedachte dat ik van deze Ed Citroen destijds ook een foto genomen had, en die u hier dus terug ziet. Alleen is Ed Citroen nu Lemon Ed geworden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

 1. logbankje

  LOL, ik dacht eerst aan een auto.
  Maar LG heeft leuke filmpjes geplaatst van de The Policed. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Even ter verduidelijking Ed Citroen is zijn echte naam, voor de band heeft hij het even Engels gemaakt in Ed Lemon. Hij won destijds het Leids Festival van het Levenslied met zijn nummer Straatkrantverkoper. Ik vind dat nog steeds een van zijn mooiste nummers. Als je op google bij Ed Citroen zoekt zijn er een hoop nummers van hem te vinden

 3. Hoe komt hij erop, om zich zo te noemen, hahahaha Ed Citroen, ik heb even gekeken maar het is niet mijn ex man Ed… 😉

  De regels ook, heel apart om dat zo te zien! Heel toevallig ben ik pas geleden mee geweest met mijn soundman en zijn artiesten, dat werkt toch anders. 😉

  x

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.