Spanning aan de Leidse Doelengracht
Spanning aan de Leidse Doelengracht

Spanning aan de Leidse Doelengracht

bVision & Photography

Zeg nou zelf, dit zijn toch beautifull pictures die Di Mario van Di Mario.info hier gemaakt heeft aan de Doelengracht in Leiden. Ik heb ze allemaal geplaatst, niet alleen voor het trafohuisje wat volledig opgaat in de omgeving, maar ook voor de omgeving zelf.

bVision & Photography

Nu moet ik uiteraard voorzichtig worden, want er zijn meer mooie steden in Nederland, maar toch zou dit best een stad kunnen zijn waar ik het kan uithouden, de grachten, de historie, de Leidse Rederij, de musea, de trafohuisjes en vooral ook de nabijheid van de zee, het enige wat ik hier in het zuiden echt wel mis… Maar goed, geniet van de beelden.

bVision & Photography

Uiteraard kun je zelf even op Google gaan kijken waar het huisje procies ligt aan de Doelengracht

. Het enige wat ik mis op al deze beelden zijn de mensen. Hallo, waar is iedereen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Er is ook een trafohuisje met Rembrand er op,wel buiten het centrum.Toen ik pas in het ‘ wilde westen’ woonde heb ik Leiden intensief bezocht,de hofjes,de musea ect En nu ga ik af en toe met knul naar Naturalis,nu is dat gedeeltelijk dicht ze zijn aan een hele grote verbouwing bezig.

  2. Waarschijnlijk zijn de foto’s op zondagmorgen genomen. Stadswandelingen op vroege zondagmorgens zijn sowieso een aanrader. Leiden is een gezellige echt Hollandse stad. Komt natuurlijk ook door de studenten. Studentensteden hebben altijd wel iets aparts.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.