Only a Picture: Auntie Rachel
Only a Picture: Auntie Rachel

Only a Picture: Auntie Rachel

Deze foto is afkomstig van Leah Lefevre Sandomirskaya‎, het is haar tante Rachel. Ik werd getroffen door de schoonheid van deze toch al oude foto. Ik heb gevraagd of ik deze foto op mijn site mocht publiceren. haar antwoord was:
Hello. You can use it if this photograph will remain original. Best wishes, Leah.
Uiteraard heb ik haar bedankt en de originele foto onbewerkt en in de correcte grootte hier weergegeven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Frank103

    Een mooie foto van een knappe dame, maar als je had verteld dat je deze foto dit weekend had gemaakt en vervolgens je had uitgeleefd met fotobewerkingssoftware had ik het ook geloofd. Ik kan nergens aan zien wanneer deze foto gemaakt is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.