Opgeruimd
Opgeruimd

Opgeruimd

Afgelopen weekend hebben we alles van de feestdagen opgeruimd, nu kunnen de kerstspullen weer elf maanden ruimte innemen in de kast. Maar wat kaal lijkt het dan ineens in huis. Dat valt dan wel een beetje op. Maar we hebben daar wat op gevonden. Een mooie Eye Catcher voor op tafel, maar eerst even lekker verwennen met een badje van lauw water aangevuld met sappige mest. Hij moet er toch weer even tegen kunnen. Daarna nog even de huisregels uitgelegd want ook deze krijgt geen voorkeursbehandeling.
Voor liefhebbers, dit soort orchidee is een Cymbidium en is zo’n tachtig centimeter hoog.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. logbankje

    Ja, de feestdagen zijn weer voorbij, maar de orchidee maakt het weer feestelijk. Hans

    @ ik schakel “Registreren” ook uit, zie er totaal het nut er niet van in.
    Vond het wel zo leuk klinken dat men zich zo “Registreren”, maar dat as voor de log. 😉

  2. Goede morgen Sjoerd, ik heb eigenlijk nooit bloeiende planten in huis, ik heb geen ‘groene’ vingers dus ik koop er ook geen want ik gun die planten een betere baas. En wat betreft mijn halfjaarlijkse bezoeken aan het zh, die geven ook weer een half jaar rust als alles stabiel blijkt te zijn. Een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.