Sleepy Weekend…
Sleepy Weekend…

Sleepy Weekend…

Moe, het hele weekend moe, en dat terwijl Jeslynn het hele weekend niet hier geweest is. Ik had gewoon de “laat me slapen ziekte”. Zondagmorgen kwam ik gewoon mijn bed niet uit. En dat terwijl ik normaal iedere dag om een uur of vijf, half zes in de ochtend wakker ben. Maar goed, ik heb niet helemaal niets gedaan in het weekend, maar toch veel op de bank gelegen. Het kan natuurlijk ook aan het weer gelegen hebben, dat was bizar nat hier met alle regen. Veel is er dus niet te vertellen na het weekend.

bVision & Photography

Photo: sanja gjenero (Lusi) Zagreb Croatia
bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, je kunt soms gewoon geen zin hebben en dan is zo’n lui dagje heerlijk om weer energie te krijgen. Het was ook niet echt een dag om erop uit te trekken. Hopelijk is je moe zijn geen voorteken van een ziekte , als het zo blijft en je geen energie meer krijgt, dan even je bloed na laten kijken.
    Ik wens je een hoop nieuwe energie vandaag en veel plezier in wat je doet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.