Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De volgende Mural vinden we in de wijk Meezenbroek, en wel op de meezenbroekerweg. Het heeft even moeite gekost om een bijna perfect beeld hiervan te krijgen. kijk maar eens naar de boom en de haren die doorlopen op de garage. De mural is gemaakt door Dazetwo samen met Ivan Sanda, zijn eerste grote mural in het centrum van Heerlen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.