Murals Heerlen – Meezenbroekerweg
Murals Heerlen – Meezenbroekerweg

Murals Heerlen – Meezenbroekerweg

Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De volgende Mural vinden we in de wijk Meezenbroek, en wel op de meezenbroekerweg. Het heeft even moeite gekost om een bijna perfect beeld hiervan te krijgen. kijk maar eens naar de boom en de haren die doorlopen op de garage. De mural is gemaakt door Dazetwo samen met Ivan Sanda, zijn eerste grote mural in het centrum van Heerlen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.