Turboverkeersplein Nuth
Turboverkeersplein Nuth

Turboverkeersplein Nuth

Wat een weelde, een collega van mij heeft netjes de heen en terugweg naar de PIZ* cursus in Doorn gereden met ons als passagiers. Maar daarover morgen meer als ik weer wat ben bijgekomen van alle belevenissen. Vandaag over de verrassing die we tegen kwamen op de terugweg. Daar waar afgelopen maandag nog geen brug te zien was, ligt nu de eerste rijbaan over de autowegweg van het turboverkeersplein bij Nuth. Wat er op een paar dagen niet kan veranderen. De delen worden ’s nachts geplaatst waarbij de autoweg gedurende de nachtelijke uren wordt afgezet. De laatste fase is hierbij ingezet. Dit jaar wordt de gehele buitenring opgeleverd. Ik zal er niet veel plezier meer aan beleven. Ik hoef dan niet meer via deze weg naar mijn werk… Maar voor anderen zal het een hele verademing worden.
* PIZ = Pensioen In Zicht.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.