Murals Heerlen: Heerlerbaan
Murals Heerlen: Heerlerbaan

Murals Heerlen: Heerlerbaan

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Eelco van den Berg is een Straatartiest uit Rotterdam. Hij maakte dit wonderbaarlijk gevarieerde stukje straatkunst op de Heerlerbaan in Heerlen. Zijn stijl is geïnspireerd op de Hip Hop tijd en het ontstaan van graffiti. Niet de afzonderlijk elementen kenmerken zijn stijl, maar vooral de combinatie en het lijnenspel roepen om aandacht. Puur kijkgenot.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Net als de eerdere aflevering; erg mooi. Ik ken dit vooral in wat Duitse steden. Hier in Alkmaar valt het tegen, maar we hebben ook weinig zijmuren die geschikt zijn. Zelf kijk ik er van op. Een jaar of 6 geleden was ik voor het laatst in Heerlen en toen is me er niets van opgevallen. Deze ziet er ook nieuw uit. Mogelijk is het iets van de laatste jaren. Heerlen knapt er in ieder geval erg van op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.