Color in Black and White
Color in Black and White

Color in Black and White

bVision & Photography

De eerste foto kennen jullie wel, die stond ergens in januari op mijn blog. Als geintje heb ik een andere foto daarvan even gedeeltelijk omgezet naar zwart/wit om het flesje eruit te lichten. Niet dat ik me aan het vervelen was, integendeel,maar ik dacht even aan collega blogger Marion van Doldriest die een wekelijkse vrijdag heeft met dit soort zwart/wit onderwerpen. Ik stel u gerust, het komt niet al te vaak voor dat ik deze behoeftes voel opkomen… Het was ook niet de eerste keer overigens. Soms moet je weer even oefenen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.