Zeswoordverhaal: Stress
Zeswoordverhaal: Stress

19 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, tja een fietser met een oogkwaal lijkt me. Wel gevaarlijk in het verkeer. Hier heb ik in de wijk geen last van fout geparkeerde fietsers. Wel een paar maal een auto voor mijn oprit, en dan terwijl hier in de straat genoeg ruimte is om je auto weg te zetten. Ik erger me daar wel aan, want mijn Kaatje staat duidelijk zichtbaar van de straat op die oprit, hoe haal je het dan in je botte hersens om er een auto voor te zetten, zodat ik niet weg kan. Van de week kon ik er niet oprijden omdat er weer zo’n oen stond. Ik ken op mijn claxon gaan leunen tot er iemand bij een huis verderop aankwam. Die zei niet eens sorry maar reed snel weg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.