Werkzaamheden
Werkzaamheden

Werkzaamheden

Af en toe is het wel handig als je de woensdag als vaste vrije dag hebt. Naast het halen van de boodschappen en wat andere karweitjes (nee, geen heitje ervoor), was er natuurlijk de omgewaaide schutting. Die staat na gisteren dus weer mooi overeind. Samen met mijn zoon hebben we de schutting gerepareerd en weer ingehangen. Er moet boven nog een stukje af, maar dat heb ik met opzet laten zitten omdat eraf te halen als ik de vervangen delen opnieuw ga verven. Nu is de schutting nog te nat, eerst even een paar dagen zon in plaats van regen. En eh, mijn groenen hebben weer gewonnen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.