Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (4)
Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (4)

Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (4)

Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag alweer het vierde en laatste werk van kunstenaar Gaia. Een meester in deze techniek. Deze mural gaat over het leed van Heerlen, de mijnsluiting. De toespraak van minister Den Uil, de afbraak van de ON1 met de sloop van de schoorstenen Lange Lies en Lange Jan, De restanten, het mijnmuseum, en de opbouw van iet nieuws. Waarmee weer oude zaken in het water vallen, zoals gisteren de sloop van de Plu…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.