Kantoortuin
Kantoortuin

Kantoortuin

Eindelijk hebben we planten in ons kantoorgebouw. Bij mijn oude baas hadden we als afdeling een hele kantoortuin gebouwd. Maar dit mag er zeker ook zijn. Het is in de ochtend een fijne binnenkomer en is zeker een aanwinst voor het gebouw. Dit staat op iedere verdieping en aan alle zijden van het kantoor. Het wordt nog eens wat ons nieuwe kantoor. Vandaag moet ik het helaas laten afweten daar en werk ik thuis in mijn eigen kantoortuin. Maar in zo’n omgeving ga je toch met plezier werken. Er zijn nog wat nadelen, maar die zijn voor de baas. Normaliter werken veel mensen gedurende de dag gewoon door en wordt er tussendoor een boterham op de vuist genomen. Dat mag niet meer, op de werkplek mag niet gegeten worden, dus gedurende de de dag zie veel mensen die geregeld een appeltje, een boterham in de socioruimtes gaan eten. Bij de middagpauze is ook iedereen daar te vinden. Gelukkig is daarnaast het gebouw en het terrein een rookvrije zone. En als je zo vroeg begint, kun je ook een foto maken zonder storende collega’s erop.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Planten zijn op kantoor wel fijn lijkt me, op de bus kon het natuurlijk niet omdat ze alle kanten uit zouden schuiven. Of je moest de boel vastbinden en verankeren. Toch hadden we wel vaak een mandje plantjes met dubbelzijdig plakband op het hoekje van het bureau vastgezet, dat kon natuurlijk niet met grote planten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.