Me! van V@nM@n naar bVision
Me! van V@nM@n naar bVision

Me! van V@nM@n naar bVision

Naar mijn idee is een blog een stukje van jezelf op het Wereld Wijde Web. Je bent hier inwoner met een eigen huisje, in een eigen straatje. Sommigen hebben een huurhuisje, anderen een gekocht huisje… Mijn vorige blog kunnen de oudgedienden zich wellicht nog wel herinneren, www.vanman.nl inmiddels al weer heel wat jaren ter ziele en is na een korte onderbreking omgezet naar bVision.nl. Mijn visie op bloggen. En wat heeft dat te maken met de foto hieronder, die overigens ook als een van de kopfoto’s te zien is… Nou, dat is mijn huis in Real World. Nog niet gebouwd in de tijd dat deze foto is gemaakt, maar staat recht tegenover de benzinepomp die op de zwart/wit foto te zien is. Alle woningen aan de rechterzijde bestaan ook nog in deze tijd. Alleen de benzinepomp is niet meer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ha die Sjoerd,

  wat heb jij toch veel mooie oude foto’s!
  Leuk, dat dit jouw straat is…
  Ik ga ook eens zoeken naar foto’s van mijn straat… wie weet!

  groetjes van Marlou

  .

 2. Ria van Felius

  Altijd leuk zo’n oude foto van je plekje op de echte wereld. Ons huis was jarenlang een schuur, maar dat wist je ook al 😀

 3. Dat is mooi gezegd van het stukje internet en eventueel het gehuurde of gekochte stukje ervan. Ook zoveel stromingen die je kunt volgen of uiten tegenwoordig 😀

  En ja, V@nM@n weet ik nog, ik word oud, hahahaha De foto is daarom extra speciaal, van die foto’s heb ik ook nog wel, bij mijn opa en oma vooral, lege velden vanuit de tuin te zien, nou.. als je er nu gaat kijken, staat er een hele woonwijk, wat toen 4 akkers waren, waarvan 1 akker open was voor ons om te spelen… ongelooflijk wat daarmee mogelijk is, met zo’n ruimte.

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, mooi zo’n oude foto. Ieder blog heeft een eigen plekje een een eigen identiteit. Als ik een foto van vroeger zou hebben , waar nu mijn huis staat, zou er weiland met vee, of bouwland met graan te zien zijn, dus weinig geschiedenis vrees ik.
  Zo meteen weer richting asiel maar nu eerst een kop koffie om goed wakker te worden.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 5. dat is mooi geschreven, vorige week heb je deze tekst ook bij mij gezet….
  Me! van V@nM@n naar bVision is ook iets unieks
  bij sommige blogs is het inderdaad zoals thuiskomen en je goed voelen
  .Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.