Murals Heerlen – De brug naar Terworm
Murals Heerlen – De brug naar Terworm

Murals Heerlen – De brug naar Terworm

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen
Is er een saaiere plaats te bedenken dan bruggen onder autowegen door? Ik dacht het toch van niet, of praten we hier over een viaduct. Duidelijk is dat deze muurschilderingen op de wanden van het viaduct bij Van der Valk door James Jetlag zijn gemaakt. Ik kon ook hier niet echt veel informatie over vinden. behoudens over de kunstenaar zelf dan, James Jetlag Kunstprojecten is een creatief bedrijf, geformeerd rond beeldend kunstenaar en muralist James Jetlag. Het team van James Jetlag produceert prachtige, hoogwaardige en kwalitatieve muurschilderingen Zoals deze dus…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.