Sakkerdjie

Sakkerdjie

Opnieuw in de lappenmand

Sinds enkele dagen ben ik weer thuis, net zoals vorig jaar laat mijn knie het weer afweten en speelt de cyste in de knieholte weer een hoofdrol in mijn dagelijkse bezigheden. De knie is opgezet en de cyste drukt tegen een zenuw aan. Men noemt dit een Bakerse Cyste. De Bakerse cyste ontstaat doordat een teveel aan gewrichtsvocht een zwelling in de knieholte veroorzaakt. Het is vaak het gevolg van een ander, onderliggend knieprobleem.
Maar ik ben er weer mooi klaar mee… Komende maandag mag ik me weer melden bij het onderstaande ziekenhuis, inmiddels Zuyderland Medisch Centrum Heerlen genoemd. Ik zie er nu al tegenop…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Dat is niet de juiste manier om af te tellen naar je pensioen.
  Maar wel een vervelende aandoening, hoop dat men een juiste oplossing heeft, heb een positieve ervaring. Hans

 2. Ria van Felius

  Oh dat is heel vervelend natuurlijk. Kunnen ze die niet weghalen dan? Ik ga eens googelen heb zelf ook een bobbel aan de bovenkant knie.

 3. Dat is geen mooi bericht, Sjoerd. Het zou mooi zijn om de laatste weken en dagen rustig en pijnloos af te bouwen bij de baas, maar dat gaat op deze manier niet lukken. Ik kan je alleen maar sterkte en beterschap wensen!

 4. Succes met je knie zeg. Ik hoop dat ze het zo voor elkaar krijgen dat je er geen last meer van kan krijgen. Dat ziekenhuis zou er wel niet meer zo ‘kaal’ bij liggen.

  Love As always
  Di mario

 5. Goede morgen Sjoerd, wat een narigheid voor je, hopelijk is het snel te opereren of wat ze in zo’n geval doen. Maar jij zit weer met de pijn en een knie is een belangrijk gewricht voor een mens. Beterschap gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: