Zeswoordverhaal: Landschap
Zeswoordverhaal: Landschap

Zeswoordverhaal: Landschap

Landschap

Buitenring Parkstad, landscaping in optima forma

bVision & Photography

Het project Buitenring Parkstad compenseert 125 hectare verplichte natuurcompensatie, en zorgt daarnaast nog voor 45 hectare extra natuur én investeert in een kwaliteitsimpuls voor de natuur. De ecologen van de Provincie Limburg, de Parkstadgemeenten en het Waterschap Roer en Overmaas hebben gezocht naar natuurcompensatiegebieden die zoveel mogelijk aansluiten op bestaande natuur. Hierdoor worden bestaande natuurgebieden versterkt en ontstaan nieuwe verbindingen tussen de bestaande natuurgebieden. Hierdoor wordt het leefgebied van dieren vergroot.
Wil je meer zeswoordverhalen lezen kun je dit doen bij Marion van Doldriest

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  Dacht even aan de aanleg van een snelweg, maar gelukkig een positieve ontwikkeling.
  Hier waren de wildviaducten ook snel ontdekt door het wild, is een groot succes. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Hier zijn ze het zo aan het verstoren dankzij de bouw van de Floriade, dat je de roofvogels nu gewoon langs de doorgaande N weg ziet zitten, waar ik ze eerder nooit zag hier, omdat ze konden verschuilen, komen ze nu telkens dichter bij de woonwijken… Grrrrrrrr

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.