Murals Heerlen – de wielrenner
Murals Heerlen – de wielrenner

Murals Heerlen – de wielrenner

James Jetlag – kleur onderweg

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De wielrenner onder het viaduct van de A76 bij Nieuw Eijckholt en de Looierstraat is ook een muurschildering van Graffitikunstenaar James Jetlag. Deze is aangebracht in het kader van ‘kleur onderweg’, een project van gemeente Heerlen en de provincie Limburg.
James Jetlag Kunstprojecten is een creatief bedrijf, geformeerd rond beeldend kunstenaar en muralist James Jetlag. Het team van James Jetlag produceert prachtige, hoogwaardige en kwalitatieve muurschilderingen. Zoals het getoonde werk.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Ria van Felius

    Heel mooi weer. Toch lijkt het mij als je daar woont ook best druk al die beschilderde muren, net of er nergens rust meer mag zijn, gewone muren zonder iets, dat gevoel bekruipt mij dan weer, maar die zullen er vast ook nog zijn.

  2. Goede morgen Sjoerd, weer een prachtige mural, Heerlen heeft er patent op lijkt wel. Maar mooi dat de gemeente er zo mee bezig is, een museum op straat en allemaal veel mooier dan saaie lege muren.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.