Pucki
Pucki

Pucki

Pucki, het uitgerangeerde locomotiefje…

Het gebeurd wel vaker dat foto’s van mij ergens opduiken. Zo ook de foto’s van Pucki, een kleine rangeerlocomotief die op het terrein van Chemelot in Geleen staat. Ik heb daar destijds eens foto’s van gemaakt en op verzoek van een van de beheerders van de NMMD, heb ik dan ook toestemming gegeven om deze te publiceren op hun site. Als iemand dat netjes vraagt heb ik daar geen probleem mee en dan krijgen ze die gewoon, en in origineel formaat. Net zo goed als ik foto’s spaar van trafohuisjes doen hun dat met treinmaterieel. En ook hier wordt ik dan blij van.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Leuk dat ze jouw foto willen gebruiken! Ik weet niet of er interesse is in mijn foto’s, het is me in ieder geval nog nooit gevraagd. Nu staat mijn email adres ook niet duidelijk op mijn blog…

 2. Oh ja, precies dat.. met vermelding en netjes vragen, zo heb ik mijn hele toko van wadgenieten…. ook gegeven omdat ze het vroeg, en ik alleen maar vraag, als je ze gebruikt, graag naamsvermelding, en dat was prima! 😀

  X

 3. logbankje

  Toch wel fijn dat men met toestemming een foto plaatst, is toch wel een waardering voor je werk.
  En Pucki mag er zijn. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Hoi Sjoerd,

  natuurlijk hebben ze je gevraagd… Het is dan ook een schitterende foto.
  En goed dat je naam er onder staat.
  Pucki! Leuk locomotiefje…

  Groetjes en prettig weekend,
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.