Ik geloof mijn ogen niet
Ik geloof mijn ogen niet

Ik geloof mijn ogen niet

Een vogelmuis in het voederhuis

Ik werd door een van onze poezenbeesten erop attent gemaakt dat er iets vreemds aan de hand was. Onze Kaatje gromt niet gauw, maar nu stond ze tegen het raam van ons terras naar buiten te kijken. Ik maar eens naar haar toegelopen, want als er vogeltjes gaan eten reageert ze niet eens maar nu wel. Ik moest even kijken om te zien wat Kaat ook zag. een muis, in het voederhuis. Nou ja zeg, gekker moet het toch niet worden. Geen kaartje in de camera, vuile ramen, en het gebruik van mijn mobiel, werkte niet mee aan een echt duidelijke foto, maar op de valreep stond de muis erop.
Nu nog een verbaal op laten maken voor huisvredebreuk…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

27 Comments

 1. Frank-103

  Het voeren van eenden hier leidt tot een teveel aan ratten en muskusratten, de gemeente vraagt met regelmaat geen eten meer in de sloten te gooien. Uiteraard is voer gooien in een vogelhuisje indirect de kat voeren, die kan dat vast waarderen!

 2. Hoi Sjoerd,

  haha… wat geinig!
  Een vogelmuis in de voederbak!
  Maar eh… volgens mij hoeven de vogeltjes nu niet meer bijgevoerd worden… er moet genoeg te vinden zijn.
  Dag muis!

  groetjes van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd. Een slimme muis, die zag dat de tafel gedekt was en kwam even een hapje mee-eten. Ik kreeg wel eens een levende muis aangeboden van mijn katten. die namen de muis dan mee via het kattendeurtje naar binnen en daar lieten ze het diertje dan los. Meestal zette ik dan eerst de kat in de gang met de deur dicht, nam een handdoek of theedoek, gooide die over het in paniek verkerende muisje heen. Dan pakte ik muis met handdoek en al van de grond, liep naar buiten en zette hem een eind verder weer ergens in een slootrand of achter de tuin van de overburen die honden bezaten. Klop af, maar de laatste tijd heb ik geen cadeautjes meer gekregen gelukkig.
  Ik ga zo weer richting asiel en ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.