Murals Heerlen – Sintermeerten
Murals Heerlen – Sintermeerten

Murals Heerlen – Sintermeerten

Nog een mural van James Jetlag

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen.
Het Sintermeertencollege in Heerlen heeft ook een mural, en wel aan de kant van de Valkenburgerweg. Deze is in overleg met de school en de artiest tot stand gekomen en werd aangebracht op het grote grijze vlak bij de ingang voor fietsers. Opdracht was een mural te maken waarin het logo en de achterliggende identiteit van de school in terug zouden komen. Het Sintermeertencollege is een middelbare school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. De school biedt op Gymnasium, Atheneum, Havo en Mavo tweetalig onderwijs in het Engels (TTO) aan. Mijn beide kinderen hebben daar ook hun diploma gehaald

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Heerlen laat een goede kant zien voor de cultuur maar ook voor de kunst ect en dit is echt een plaatje wat uitnodigend is. Nog even en je hebt alle tijd om Heerlen te gaan promoten als je straks met pensioen zal wezen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.