Only a Picture – uw beurt
Only a Picture – uw beurt

14 Comments

 1. Frank-103

  Hahaha, je hoeft mijn naam maar te noemen en ze denken aan treinen! Terecht in dit geval! Wat het precies is weet ik niet, het lijkt op een as met de cardanas aansluiting van de railbus.

 2. Als het iets met een loc te maken heeft, ik kwam er gisteren eentje tegen in De Hemmen, als sier op een terrein, dat is een industrieterrein trouwens, De Hemmen hier in Drachten, ennuh.. ik dacht nog… zal ik hem op de foto zetten, maar ik fietste er voor het eerst, dus nog niet gedaan, wel een paar trafo huisjes ervoor, hahahaha

  Die volgen nog 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, als Frank er meer van weet, dan zal het zeker wat met treinen te maken hebben, is het een wiel van een trein, anders zou ik het ook niet weten eerlijk gezegd.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.