The flying saucer

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Ik heb deze met eigen ogen gezien en gefotografeerd. De vliegende schotel. Een design van James Jetlag. De UFO staat aan de Navolaan in Heerlerheide. Niet te missen deze mural, als je die tenminste eenmaal gevonden hebt. Kijk zelf maar. James moet alleen nog even ermee leren vliegen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Sjoerd, even OT: kun jij me even je e-mailadres mailen want sinds de crash van mijn computer beschik ik niet meer over alle emailadressen. Ik heb een trafohuisje voor je en ik wil je de foto’s sturen.

 2. Hoi Sjoerd,

  James Jetlag is echt heel veel aan het werk geweest in Heerlen.
  Heb je hem wel eens “gesnapt”toen hij bezig was.
  En doet hij het dan alleen of is er een team om hem heen?
  Dit is weer een gave!

  Groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.