UFO’s ze bestaan echt
UFO’s ze bestaan echt

UFO’s ze bestaan echt

The flying saucer

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Ik heb deze met eigen ogen gezien en gefotografeerd. De vliegende schotel. Een design van James Jetlag. De UFO staat aan de Navolaan in Heerlerheide. Niet te missen deze mural, als je die tenminste eenmaal gevonden hebt. Kijk zelf maar. James moet alleen nog even ermee leren vliegen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Sjoerd, even OT: kun jij me even je e-mailadres mailen want sinds de crash van mijn computer beschik ik niet meer over alle emailadressen. Ik heb een trafohuisje voor je en ik wil je de foto’s sturen.

 2. Een goeie piloot is James niet nee, ja een goeie brokkenpiloot. Deze is leuk. Prikkelt de fantasie een beetje. Er mogen er hier ook wel wat UFO’s geschilderd worden.

 3. Hoi Sjoerd,

  James Jetlag is echt heel veel aan het werk geweest in Heerlen.
  Heb je hem wel eens “gesnapt”toen hij bezig was.
  En doet hij het dan alleen of is er een team om hem heen?
  Dit is weer een gave!

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, weer een geweldige schildering, waar zouden de groene mannetjes zijn gebleven? Misschien hebben ze hun intrek in die flat genomen. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.