Money, money,money
Money, money,money

Money, money,money

Een pinstoring bij de Lidl

Je hebt wel eens van die dagen dat het anders loopt dan je eigenlijk verwacht. Het is warm dus op naar de Lidl om wat extra vocht in te slaan. Boodschappen wagentje vol met van alles wat we ook nodig dachten te hebben de komende dagen, wordt het steeds drukker bij de kassa. Blijkt er een pinstoring te zijn. Als ik al een paar euro in de beurs heb is het veel, wan we doen eigenlijk alles digitaal. Maar ja, een vol winkelwagentje en niet kunnen afreken gaat ook niet. Dan pas zie je dat je helemaal afhankelijk bent van zo’n bankpasje. Dus uiteindelijk de meeste mensen rechtsomkeert en terug zetten die boodschappen. Het eerste wat we later hebben gedaan is een bedrag gepind bij de geldautomaat, dat ging gelukkig wel nog…

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Hoi Sjoerd,

  oeps! Dat was lastig!!
  Alles weer terugzetten… de hele gang door de winkel.
  Goed du osm toch maar wat cash in de beurs te hebben… Ga ik voortaan ook maar weer eens doen.

  Groetjes van Marlou

  .

 2. Tsjah… precies dat… daarom pin ik altijd cash, zoveel mogelijk.. you will never ever know! Alleen bij ons bij de apotheek… nu… echt hoor… moet je pinnen, komen ze nog wel achter dan… ooit…

  X

 3. Ria van Felius

  Ik denk dat de meeste mensen geen contant geld meer hebben op een paar cent na dan. Ik merk het nu ook weer met de collectebus. Vervelend hoor zo’n storing.

 4. marjolijn1

  Ja, een landelijke storing bij de Lidl gisteren, lastig…!
  Maar gelukkig ook weer snel opgelost, en ik had cash geld dus helemaal geen probleem.

 5. Goede morgen Sjoerd, ik ben ouderwets, ik haal altijd geld op om de boodschappen mee te doen. Dan heb ik een beter overzicht aan wat ik uitgeef. Met plastic betalen, dan geef je makkelijker meer uit dan dat de bedoeling was. Kleding en schoenen enz. betaal ik wel met de pin, maar dat koop ik niet elke week natuurlijk. Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.