Bermtoerist(2)
Bermtoerist(2)

Bermtoerist(2)

Bermtoerisme in Limburg

bVision & Photography

Terwijl jullie kunnen genieten van het tweede deel van mijn vorm van bermtoerisme en de namen van de planten erbij zetten ben ik vandaag te gast in het Zuyderland ziekenhuis van Heerlen. Nou ja, te gast…

bVision & Photography

Eerst weer nieuwe foto’s maken van de knie en later een afspraak met de orthopeed om te kijken wat het verdere behandelplan wordt. Alle opties zijn nog open. Even afwachten dus…

bVision & Photography

En morgen mag opa op Jeslynn passen. Dat wordt geheid dolle pret. Tenminste als de knie niet te zeer mishandeld wordt, de meeste handelingen aan de knie zijn namelijk zeer pijnlijk. We zullen wel zien wat het wordt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. hanscke

  Ik vind het een prachtig idee dat men weer ruimte geeft aan deze toeristen. Het was mij ook al opgevallen dat er langs de weg weer veel meer bloemen te zien zijn. Sterkte met de knie en veel plezier met Yeslin

 2. logbankje

  Herkenbaar, te gast ziekenhuis is geen feestje, maar noodzaak.
  Hoop dat men net als bij mij een goede oplossing vinden.
  Jeslynn is een welkome afleiding.
  Wie weet kun je binnenkort weer de “berm”bloemen weer buiten zetten. Hans

 3. Nummertje 3 Jacobskruiskruid, cumulatief giftig voor paarden. Als ik het zie trek ik het uit en de brand erin dan kan het zich niet uizaaien 🙁
  Sterkte met de knie.

 4. goldenpleasurephotography

  Bermtoerisme kwam vroeger vaker voor dan tegenwoordig…kan me nog goed herinneren dat wij dat ook deden als wij een dagje naar Limburg reden….( een paar auto`s per uur kwamen toen langs).
  Dus ik had hier iets anders verwacht dan bloemen…maar deze zijn wel mooier dan auto`s.
  Sterkte met je knie.

 5. Foto 1: Wikke, heggewikke of vogelwikke is de blauw/paarse
  Foto 2: Achillea millefolium – Duizendblad
  Foto 3: Geel en giftig: jacobskruiskruid
  Foto 4: Monarda Croftway Pink of Bergamotplant

  Sterkte met jouw knie, ik wens dat het snel beter gaat, en dat je heerlijk met Jeslynn aan de gang kunt vandaag 😀 Daarom ben je natuurlijk OOK met pensioen 😉

  X

 6. Hoi Sjoerd,

  oeioei… arme knie!
  Ik hoop, dat je niet teveel pijn hebt!

  En bedankt voor de mooie foto’s: dat bermtoerisme mag ik wel!

  Dagdag! Sterkte!!
  groetjes van Marlou

  .

 7. Goede morgen Sjoerd, ik hoop voor je dat het met je knie gaat meevallen. En van de bermplanten herken ik alleen het Jacobs kruiskruid van de anderen weet ik de namen niet. De paarse ziet eruit als familie van de korenbloem, maar ik weet niet hoe die heet, de eerste zou ik gokken op rolklaver maar alweer het kan iets heel anders zijn, kortom mooie blommekens dat wel 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.