Jeslynn 3.4

Jeslynn 3.4

bVision & Photography

Het is rustig in blogland en een beetje rust neem ik ook. Jeslynn was twee dagen hier, waarvan een dag met onze dochter. Zaterdag waren we even op en neer naar de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, ofwel de HEMA. Alleen niet naar Amsterdam, maar in de Makado in Beek. Als kinderen groeien hebben ze af en toe wat nieuws nodig. Soms willen ze in het Makado wel eens een decortje opbouwen, en daar moest Jeslynn uiteraard naartoe, en voordat we het wisten zat ze in het decor, alleen heb ik daar geen goede foto van want madam weigert om ook maar een seconde stil te zitten of te staan. Daarvoor hebben we afgelopen week bij de Action een doos met kralen gekocht. Daar kan ze uren mee spelen. En opa en oma moeten uiteraard meespelen en kralen rijgen.
(3.4 staat overigens voor 3 jaar en 4 maanden)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. De 3.4 is toch duidelijk… ik bedoel.. nou ja ๐Ÿ˜‰

  Wat een prachtige meid wordt dat toch, met dat haar en die krullen, pfffffffffff die gaat harten breken in de toekomst!

  En dat stil zitten, hahaha dat is ook veel teveel gevraagd, merk ik bij kleinzoon ook, maar ook met mijn nichtje van dezelfde leeftijd als J. die is onvermoeibaar! Haar mama moet echt elke dag naar een speeltuin, fietsen of iets doen met haar, want het is amper uit te putten.

  X

 2. Het is en blijft een mooie dame, daar kun je als opa en oma alleen maar van genieten.
  Men zegt wel dat je meer van j kleinkinderen geniet dan van je eigen kinderen, heb er nog geen ervaring mee. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  logbankje
 3. Je hebt toch een paar mooie foto’s weten te maken. Ik vind de HEMA ook altijd een leuke winkel, die moet nog maar even blijven. Bij de Action kom ik zelden.

  Ria van Felius
 4. Goede morgen Sjoerd, weer mooie foto’s van je kleine ster. En knutselen ja dat doe ik ook vaak op woensdag als ik samen met Laura de middag doorbreng. Maar voorlopig even niet, dochter is met haar gezin op vakantie in Frankrijk, dus oma heeft woensdag vrij. Op donderdag wel bij mijn andere kleinkind, maar die is nog te klein om te knutselen.
  Fijne maandag gewenst.

 5. De tweede foto in dit blogje vind ik toch best wel goed gelukt. Maar daar is ze ook geconcentreerd bezig. Misschien de camera op โ€œautomaticโ€ zetten en series maken……

  1. Leuk zo’n 3-jarige die de wereld wil ontdekken. En over 8 maanden naar school gaat. Dan zal je een andere dagbesteding moeten zoeken Sjoerd, dan houdt ze de leraar / lerares bezig!

   Frank-103

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: