Murals Heerlen – Morgan Blair
Murals Heerlen – Morgan Blair

Murals Heerlen – Morgan Blair

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag is de beurt de Amerikaanse kunstenares Morgan Blair.

bVision & Photography

Morgan Blair uit New York heeft de flat van de vorige week aan de andere zijde van een mural voorzien. Dat is de kant aan de Heerlerbaan, door de beperkt ruimte door de bomen en de aan de andere kant staande huizen nu iets minder zichtbaar. Ik kon niet de goede hoek vinden om de muurschildering er goed op te krijgen. Daarmee doe ik deze Amerikaanse kunstenares, bekend om haar abstracte vormen geen recht. Maar wellicht als de bladeren vallen een herkansing

bVision & Photography

10 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.