Ollie
Ollie

Ollie

Oliebol noemen ze mij meestal. Neem nou de afgelopen week, Kaatje en ik zitten samen naar een muis te kijken die op het terras rondloopt en hop weg muis, zit die al bij bij mijn zusje in de bek. Neemt ze die muis mee naar binnen… Dat vond het personeel helemaal niet goed. Dus twee man achter Kaatje met de muis aan, laat die zwarte zich vangen… Hé, wie is hier nu dom. Na mond op mond beademing hebben ze die muis weer in de tuin gezet. Haha, hebben ze een complete kast voor naar buiten gezet. Hé, wie is hier nu dom. Ik ben alleen niet zo blij met die nieuwe hier, loopt hier pas een paar jaar rond en denkt dat ze alles mag. Zo’n kleine rooie, volgens mij nog rooier dan dan ik ben. Die maakt me toch een portie herrie joh, dan vliegt er van alles door de kamer. Mij niet gezien. Dan lig ik ergens verstopt op een rustige plaats in de werkplaats van mijn baas. Hé, wie is hier nu dom…
Ik niet, ik ben een kater

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Een mooi verhaal, zo had ik ooit een kat die een muis in de kamer ving en rustig tussen het personeel ging opeten.
  Ach die rooie zijn zo mooi, heb er ook meerdere, katten en kinderen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Nou Ollie, met die warmte lig ik graag op de koele witte tegels in de gang, tenminste als het in de schaduw onder de struiken te warm is geworden. Zie jij het daar ook maar koel te houden, ik woon toch iets beter , vlak bij zee en daar is het meestal toch iets frisser dan in het binnenland. Groeten Molly

  1. Frank-103

   De kattenbeesten liggen hier in de badkamer op de stenen vloer, het koelste plekje in de omgeving. Dat gaat wel ten koste van de vangst van muizen en vogels, maar door de warmte hebben ze ook minder honger.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.