BeeVision – Het gonst van de bedrijvigheid
BeeVision – Het gonst van de bedrijvigheid

BeeVision – Het gonst van de bedrijvigheid

bVision & Photography

Langs de laan van het van der Valk hotel in Heerlen naar het kasteel Terworm, waar het van der Valk concern overigens ook eigenaar van is, trof ik nog een aantal kamers aan met gasten. Vliegende gasten weliswaar, maar ook wel heel veel vliegende gasten. Sakkerdjie wat makken die beesten een herrie. Verschillende bijenvolken bij elkaar op een toplocatie. Ofwel Imkerij TerWorm.

bVision & Photography

Ik ben gelukkig niet bang voor deze dieren en wordt normaliter ook niet gestoken, maar ik kan me voorstellen dat je met al die vliegbeesten om je heen wel eens in paniek kan raken. Maar ik zei al een toplocatie en dat klopt ook wel. Het ligt midden in een natuurgebied wat beheerd wordt door natuurmonumenten. In het beekdal gebied van de Geleenbeek, waar men probeert weer grip te krijgen op de natuur. Er worden weer hoogstam fruitbomen geplaatst en op veel plaatsen kan de natuur zijn gang weer gaan, de beken mogen weer meanderen. Ik wordt hier in ieder geval b(l)ij van

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.