Me! de schilder
Me! de schilder

Me! de schilder

bVision & Photography

Een megaklus, dat is het. We hadden eerst wat offertes gevraagd voor het schilderen van de buitenkant van ons huis, maar dat liep de spuigaten uit. Voor vijf- en een halfduizend Euro doe ik het zelf wel. Oké het is wel een hele inspanning, maar ik heb de tijd. Drie etages voor en drie etages achter. Schuren, plamuren, afplakken, in de primer zetten en dan aflakken. De eerste dagen zitten erop. De kleur wordt over het hele huis Gelders Blauw. En de foto hieronder, nou ja… verzin er maar wat voor.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Vakmanschap! En een heleboel uren!
  Ja, zulke bedragen horen we hier ook, wij moeten er ook nog geld voor opzij leggen — maar eerst dubbel glas in de laatste gevel, anders is het werk voor niks ;-]
  Mooie foto, ik zag er eerst even een groene pruik in, en toen een hele aparte plant 😉

 2. logbankje

  Ik schilderde de woning ook altijd zelf, te leuk om te laten doen en een stuk goedkoper.
  Schilderen is rust gevend werk. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Ria van Felius

  Gelders blauw dat neigt een beetje naar paars geloof ik, prachtig hoor en je bent nog jong genoeg om het zelf te doen al is het misschien de laatste keer. Kijk je wel uit dat je niet van de steiger valt, of heb je die niet nodig?

 4. Wowwwwwwwwww nu snap ik waarom mensen het zwart laten doen, dat is dus echt niet voor de lol…. Hier is het ook net weer in de verf gezet, maar ja, dat is woningbouw en wordt om de 5 jaar? 10 jaar? nee 5 denk ik… gedaan… Wel ene keer voor, dan weer achter… nooit tegelijk…

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, dat ziet er toch perfect uit. En met dat soort bedragen prijzen de schilders zich uit de markt vrees ik. Hier is het door een kennis gedaan, vroeger deed mijn man dit werk altijd. Het is inderdaad een heel karwei, maar het resultaat daar mag je trots op zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.