Broodje poep
Broodje poep

Broodje poep

Jeslynn was afgelopen week zo’n vier dagen over de vloer en bleef ook een nacht logeren. Een heel geregel maar het kon even helemaal niet anders. Hoeft gelukkig ook niet. Zo ging ik even samen met Jes oma ophalen op het werk. Uiteraard ben ik dan altijd te vroeg. Jeslynn vindt dat niet erg, die zet je ergens neer en het kind begint met spelen. In haar hand had ze een tekening voor oma. Toen oma vroeg wat ze getekend had zij ze: “allemaal poep…”. Nou ja zeg.
Gisteren hadden we de tijd om even tot rust te komen, vandaag ga ik beginnen met het schilderen van de trappen. Ons huis heeft drie etages, dus dat zijn 30 treden, aan de voor en aan de achterkant. Dat zal wel even duren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. Mijn broer gaf in een dwarse bui aan dat hij een broodje poep wilde eten.
  Mijn moeder halde de poepluieremmer te voorschijn en ging voor hem aan de slag.

  Zonder dat mijn broer het doorhad kreeg hij een boterham met mosterd besmeerd.
  Het gezicht van hem maakt dat dit verhaal nog vaak verteld is ….

  De foto’s van jouw kleindochter blijven leuk.
  Bijl er maar van genieten die vrolijkheid.

  Vrolijke groet,

 2. Wauw, die foto… ja… begint direct met spelen, ik vraag mij af, of dit weer een generatie is en wordt die lekker wel buiten speelt.. ik merk het aan nichtje Fayenne ook, zij die net zo oud is als Jess… en Luca… dito… kijkt niet eens tv! Die hoort muziek… ook op tv, omdat mama tijdens schoonmaken en huishouden dan 100%nl of zo opzet.. clips… blijkt dat er geen clips zijn? Kruipt meneer weer weg, hahaha

  En gaat spelen…

  Heerlijk!

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.