Murals Heerlen – Plu
Murals Heerlen – Plu

Murals Heerlen – Plu

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze week een geheel nieuwe mural welke is aangebracht op een stukje hal in de stadstuin op het Schinkelterrein, daar waar ze het winkelcentrum de Plu hebben afgebroken. Het is het gezamenlijke resultaat van Magdalena Karol, Timotiejus Norvila en Wesley van Heugten de laatste beter bekend als DazeTwo. Het is niet zomaar dat deze mensen dit hier doen, eenzelfde project heeft ook plaatsgevonden in Waterford (Yasja Ligtelijn NL) en vind ook nog plaats in Kaunas en daar gaat DazeTwo naar toe.Vandaag het eerste deel

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Gek , deze doet me aan ‘Der Vogelhändler ‘ denken, misschien door het huisje op zijn rug. Maar wat kunst en kleur knap saaie muren geweldig goed op.
    Ik wens je een fijne woensdag toe

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.