Een spannend zitje in Middelburg
Een spannend zitje in Middelburg

Een spannend zitje in Middelburg

bVision & Photography

Hallo Sjoerd,
Enige tijd geleden was ik met mijn zoon en kleindochter in Middelburg aan de wandel. Hier zag ik dit trafohuisje annex bankje aan het begin van de Statenlaan staan. Geen nummer gezien dus dat durf ik niet te zeggen. Maar het is aan de linkerkant van de straat wanneer je vanaf de Schroeweg de Statenlaan in rijdt.
groeten,
Haba

bVision & Photography

Long,long time ago stuurde Haba van haar weblog Haba droomt verder een trafohuisje uit het mooie Middelburg in, wat heel bijzonder is. Het heeft aan de voorzijde een mooi afdak waar je lekker kunt schuilen voor de regen, of gewoon lekker even zitten. Een multifunctioneel trafohuisje dus. Ik heb het vermoeden dat hier een bushalte is geweest, maar zeker weten doe ik dat niet. Langzaam begin ik weer bij te komen met de trafohuisjes. volgens mij heb ik er nog een viertal in de wacht staan…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Zelf denk ik dat je vermoeden van die bushalte best kan kloppen. Op 20 meter staat nu een bushokje voor een halte aan de doorgaande weg. Mogelijk is dit eerst bedacht, maar is het andere bushoje er gekomen na de aanleg van het fietspad. Een reden dat het een bushalte was ligt er in dat het bankje niet over de volle breedte is. Dat doen ze bijna altijd met bushokjes, zodat er mensen naast het bankje ook droog kunnen staan.

  2. Goede morgen Sjoerd, bij mijn weten is daar geen bushalte geweest, of het moet al een tijd geleden zijn ik heb daar in de buurt gewoond, begin jaren zeventig. Maar het is me toen nooit opgevallen, ik pakte de fiets naar de stad.

    1. Frank-103

      Klinkt als handig, een bankje en een spanningshuisje in één, nu nog gratis wifi en een stopcontact en de plaatselijke hangjeugd heeft een eerste klasse hangplek.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.