Logeren
Logeren

Logeren

bVision & Photography

Afgelopen weekend hadden we Jeslynn logeren, drie en een half jaar oud inmiddels, waar blijft de tijd. Een spontane meid, maar ontzettend stout af en toe. niet vervelend stout, maar onbehouwen stout. Moeilijk uit te leggen, want ze is verder heel lief en vreselijk gek. Als je naar de winkel gaat val je echt een slag op. Maar je, wat wil je met zo’n opa als voorbeeld. Maar dat is op de foto’s wel te zien, ook Buba moest eraan geloven. En na het weekend gaan we gewoon weer verder met schilderen. De trap naar de tweede verdieping is helemaal klaar, nu het gedeelte van de begane grond naar de eerste verdieping. Zo blijven we nog even bezig. Het leuke aan dit werk is dat je zichtbaar resultaat hebt van je werk.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede middag Sjoerd, je kleindochter is een toppertje , maar het is misschien ook wel fijn als je haar aan het eind van de logeerpartij weer met haar ouders meegaat. Ik ben meestal aardig afgedraaid als ik een dag met Laura heb gespeeld, nu is dat wat minder vermoeiend omdat ze inmiddels naar school gaat en ik haar pas ’s middags afhaal. Dan kunnen we ook rustige spelletjes spelen. Of aan tafel tekenen , verven en knutselen. Aiva is daar nog te klein voor maar die drukke periode zal ook wel weer komen, maar zo blijf je als oma/opa een beetje in beweging natuurlijk 🙂

  2. Hahahaha Fayenne die van ons van deze maand 3.5 jaar, groeit op als Drama queen, hahahahaha ook niet uit te leggen en gewoon hilarisch… 😉

    Mooie foto weer, en! Ja, de trap, resultaat direct zichtbaar hebben we graag, dan lijkt het tenminste iets. 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.