Murals Heerlen – Plu 2
Murals Heerlen – Plu 2

Murals Heerlen – Plu 2

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze week een nieuwe mural welke is aangebracht op een stukje hal in de stadstuin op het Schinkelterrein, daar waar ze het winkelcentrum de Plu hebben afgebroken. Het is het gezamenlijke resultaat van Magdalena Karol, Timotiejus Norvila en Wesley van Heugten de laatste beter bekend als DazeTwo. Het is niet zomaar dat deze mensen dit hier doen, eenzelfde project heeft ook plaatsgevonden in Waterford (Yasja Ligtelijn NL) en vind ook nog plaats in Kaunas en daar gaat DazeTwo naar toe. Vandaag het tweede deel, de rechterkant van de hal

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

    1. Frank-103

      Het is beter dan het geknoei van graffiti vandalen, maar echt mooi vind ik deze tekening niet. Ik ben wel een cultuurbarbaar, de kenners zullen er vast iets in zien.

  1. Goede morgen Sjoerd, ze staan allemaal op elkaars schouders, de onderste zijn al half afgestorven en de bovenste moeten nog heel worden. Tja zo gaat het in het leven, of ben ik nu te filosofisch bezig?
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.