Onze Leidse Glibber
Onze Leidse Glibber

Onze Leidse Glibber

Emile krijgt de erepenning van de gemeente Leiden

Ere wie ere toekomt, aan de vooravond van het Leids Ontzet op 3 october kreeg onze blogvriend Emile van Aelst, de erepenning van de gemeente Leiden. Ik ken Emile persoonlijk en ik kan alleen maar zeggen dat als er iemand is die hem verdient dan is het onze Leidse Glibber wel. Proficiat Emile…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Voor de meeste lezers hier zal de uitdrukking ‘Leidse Glibber’ vreemd in de oren klinken maar niet voor mij. Ik kom uit Noordwijk. vlak bij Leiden en heb zelfs een Leidse zwager. Die natuurlijk een Leidse Glibber is want zo worden de inwoners van deze stad genoemd.

  2. logbankje

    Zeker heeft Emile deze prijs verdiend, de vertegenwoordiger van Leiden. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.