Milieubewust consuminderen
Milieubewust consuminderen

Milieubewust consuminderen

bVision & Photography

Vooral met mijn serie over de Geleenbeek had ik mezelf erop getrappeerd dat ik steeds vaker kleine stukken reed om naar het beginpunt van een nieuwe wandeling te gaan. Ook even een nieuwe mural op de foto zetten gebeurde met de auto. En met zo’n grote bak is dat niet echt goedkoop rijden, en dat in mijn eentje, kwam er nog bij dat voor even een foto te maken ik ook vaker wat geld in een parkeerautomaat moest gooien… Dat past volgens mij niet bij consuminderen. Dus toen we laatst een aanbieding van onze energieleverancier Nuon/Vattenfall kregen om een elektrische scooter aan te schaffen voor een absurd lage prijs, hoefden we niet lang na te denken. Zeker omdat met mijn slechte knie elektrisch fietsen ook geen echte optie was. En dit is hem geworden, gisteren heb ik hem mogen ophalen bij de plaatselijke dealer in Heerlerheide. Als het goed is kan ik er 65 km mee rijden voordat die weer aan de lader moet, uiteraard heb ik gisteren even geoefend en een kilometertje of twintig ermee gereden. En ik geeft toe, het is na bijna 50 jaar, best wel weer even wennen aan zo’n gevaarte. Die scooters zijn best wel zwaar geworden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Nou Sjoerd een verstandige beslissing, ik zie ze hier ook regelmatig voorbij komen.
  Ze zijn stil en kunnen de nodige afstanden wel aan , voor jou helemaal een uitkomst met je knie.
  Wens je heel veel mooie tochtjes en logjes. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. ik heb ondanks alles en de pijn aan mijn knie toch nog voor een electrische fiets gekozen, omdat ze zeggen dat je veel moet fietsen, wandelen is goed, maar slenteren niet
  Maar mijn volgende wordt ook zo’n e-scooter, deze zomer zag ik zo’n rock en roll versie en ik was verkocht.
  Ik wens je er veel geluk mee, leg ‘m maar goed vast!
  * Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.