Renault Monaquatre
Renault Monaquatre

Renault Monaquatre

bVision & Photography

Deze Renault Monoquatre stamt uit 1930 en is dus met recht nog een oudje . En als je daarmee boodschappen gaat doen bij de Aldi in Hoensbroek val je uiteraard op. De foto’s zijn deze keer van mezelf. Het was een voor mij onbekende wagen die werd geproduceerd door Renault van 1931 – 1936, dus hoe de auto aan een nummerbord komt van 1930 is me een raadsel. Leuk zijn de klapdeurtjes aan de voorzijde van de auto. Daarmee kon je een beetje extra koeling brengen in het vooronder…

bVision & Photography

De auto werd aangedreven door een viercilinder watergekoelde motor met de klassieke aandrijving op de achterwielen. De andere Renault namen zijn me ook al vreemd. Toch ergens een gap in mijn memory. Ik kwam nog een Primaquatre en een Centaquatre tegen… Maar een mooie auto is het zeker.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

9 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.