De waak-kabouter
De waak-kabouter

De waak-kabouter

Er zat niet ander op dan een keer terug te gaan naar het bomenbos in Amstenrade om te kijken waar die waakkabouter zich schuil hield. Maar deze politiekabouter was onvindbaar. Ik vond wel nog een boskabouter die net eikels en tamme kastanjes wilde gaan halen. Die kon me helaas ook niet verder helpen, hij mompelde iets van een hond… En toch zal ik hem een keer vinden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. logbankje

    Een leuk verhaal Sjoerd, herfst en kabouter doen het wel.
    Hier in het park is elk jaar kabouterspeurtocht. Hans

    @ De wijk is kinderrijk, dus ze laten wel eens wat vallen.

  2. Goede morgen Sjoerd, als het een mooie herfstdag is dan ergens stil gaan zitten, dan komt hij jou wel tegen. Misschien lopen jullie elkaar steeds mis omdat jullie beiden in beweging zijn . Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.